Mâine se va da startul construirii centrului social de zi pentru copii, în cadrul campaniei umanitare „Copiii nu sunt invizibili”

Mâine se va da startul construirii centrului social de zi pentru copii, în cadrul campaniei umanitare „Copiii nu sunt invizibili”

Mâine, 1 iunie 2013, începând cu ora 10,30, reprezentanţii Primăriei Municipiului Giurgiu, ai Asociaţiei „The Rotary Women Club” Giurgiu, precum şi vedetele Antena 3 şi ale jurnalului de ştiri Observator, de la Antena 1, se vor reuni în incinta Colegiului Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu” pentru a da startul construirii centrului social de zi pentru copii, în cadrul campaniei umanitare „Copiii nu sunt invizibili”. Acţiunea va debuta cu susţinerea unui ceremonial religios de către un sobor de preoţi, care va sfinţi locaţia centrului.

Scopul acestei campanii este de a contribui la integrarea în societate şi recunoaşterea oficială a copiilor care nu au acte de identitate şi care, din această cauză, nu pot fi asistaţi şcolar sau medical. Centrul de zi va crea acestor copii defavorizaţi un spaţiu adecvat studiului şi va constitui un punct important în încurajarea instituţiilor responsabile să ia măsuri de prevenire a neînregistrării naşterilor.

Persoanele fizice sau juridice care doresc să se alăture acestei campanii umanitare pot face donaţii în contul RO14BTRL01901205W86326XX, deschis în acest scop la Banca Transilvania, sucursala Giurgiu. De asemenea, donaţii mai pot fi făcute în urnele de la cele cinci corturi amplasate în municipiul Giurgiu (Parcul Mihai Viteazul, Piaţa Centrală, strada Mircea cel Bătrân, complexul Kaufland şi în curtea Colegiului Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu), acolo unde oamenii vor putea cumpăra cărămizi ce vor fi folosite la construcţia centrului de zi. Tot pentru această acţiune, organizatorii au pus la dispoziţie un număr de telefon la care se pot face donaţii, şi anume 0246/219 409.

Ultima modificare: 31.05.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Primarul Nicolae Barbu a fost prezent la conferinţa „Cities of Tomorow”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.